keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Paavo Nurmi

Poika joka juoksee, ei ole sama asia kuin poika joka harrastaa mitä tahansa muuta urheilua. Poika joka juoksee on kaikkien ihannoima suosikkimallin ihminen. Brasilialaisetkin kumartavat juoksijaa..kuten Paavo Nurmea aikanaan. En ole urheilullinen, joten olen huono. Koen, että on aika ottaa lenkkarit esiin ja aloittaa lenkkeilu sekä P90X!



Trip to Kelowna! Vihdoinkin päästiin matkaamaan kauan odotettuun kaupunkiin joka aikoinaan oli BC:n kolmanneksi suurin ja tälläkin hetkellä kuulemma kasvamaan päin. Kelownassa mentiin kirkolle, jossa oli jumalanpalvelus virsineen ja puheenvuoroineen. Me pojatkin päästiin puhumaan vanhuksista koostuvalle yleisölle omat osuutemme. Mika vetosi senioreihin puheensa puolesta paremmin, olinko turhan heavy metal? Who knows..ja päivän päätyttyä mittari näyttikin sitten yhteensä 800km edestakaisen matkan pituudeksi. Tylsää ei missään vaiheessa ollut, sillä maisema ja sää vaihteli miltei jatkuvasti.Seuraavassa Kelownan reissun antimia kommentteineen.

   
Keli vaihteli heti aamusta hyvästä..
...melko surkeaan.

 Ja sitäkin vaarallisempaan

Toisaalta oli melko kaunista..

..silmänkantamattomiin. 
Sellasta  
Melkosta Lotria

Srk tarjoaa @ Dairy Queen's

Jeesuskin oli ihan että: "Mitäs peliä?! There are no words, pojat tuli!"
Sunnuntaina oli ekanen sunnuntai..AVOT! Eli jumalanpalvelukset päällä kirkolla ja kundit piti sitten pyhäkoulua kahdelle muksulle. Oli kivaa ja nekin vissiin tykkäs. Arvaa kuka -peli ja legot power pointissa toimii! Tämän jälkeen käytiin sitten tekemässä muuttoa. Lahjoituksena kirkolle tulleita huonekaluja piti roudata kirkolle ja sehän meiltä käy. Mukana oli vielä mukavaakin mukavampi kollega Timo! Seuraavassa muutama muuttokuva:

Kundit ja Mörkö

Truckers!

Mika Ja Timo

Sitten ollaan käyty kerran luistelemassa ja syömässä sushia ja huomenna saadaan vihdoin se auto! Kävipä tänään muuten niinkin, että iranilainen leikkasi suomalaisen hiukset kanadassa..siinä sitä monikulttuurisuutta. Lehtiä on tänään postitettu läpi mantereen ja aina Suomeen saakka. Mika meinasi saada pataansa paikallisessa kuppilassa pihkaniskametsureilta. Olivat kuulemma puhuneet pilkaten Kari Lehtosesta kun Dallas oli hävinnyt Vancouverille 7-1. Mikan suunnitelma: Kaljat naamalle, lasi paskaksi lattialle ja rivelistä kiinni. Vielä joku takaa-ajojatsi taustalle soimaan niin johan olis..Viimeisenä vielä randomia kameraan tarttunutta.

Kivis ihailee paikallisen junnukiekon tulosta
Hell Pizzerian kanta-asiakas
Cookie Craver!
Karvainen kalkkuna sohvalla
Kivis ja kilon poika
Waiting for sushi
And the sushi came!
I'm me

4 kommenttia:

  1. Mahtavan näköistä...siis maisemat : D. Ainakin olette päässeet mukavasti sisään kanadalaisten menoon ja huomanneet kuinka jääkiekko on pyhä laji. Jos teidän pitää kutsua joku jo valmistunut nuorisotyöntekijä kylään sinne, niin pyydän vakavasti harkitsemaan erästä tuntemaani aikas kivaa ihmistä : D. Laitan hakemuksen liitteineen pikapikaa.

    Jatkakaa.

    VastaaPoista
  2. Vitsit Jukka kuljettaa teitä tasan samoihin paikkoihin kuin meitäkin...perus Kelownan Dairy Queen :D
    Mun pitää lopettaa varmaan tää teidän blogin lukeminen koska hihkun ittekseni aina "MÄKIN OON OLLU TUOLLA JA TUOLLA JA TUOLLA"
    Terkkuja Timolle, se on tosi hyvä tyyppi, kannattaa bondailla hänen kanssaan jo alusta pitäen niin saatte muutakin hengailuseuraa kuin toisenne :) ainiin ja Timon avovaimoke on oikea ihanuus myös!

    VastaaPoista
  3. Todennäköisesti tekee kaiken samalla tavalla juu. Nyt saatiin vaan tuo auto ja ehdittiin ekana iltana/yönä sillä jo vähän eksymäänkin. Onneksi on kartta. Timo ja Henna on tosi kivoja tyyppejä, se on totta.

    VastaaPoista
  4. Kyllä on hienon kuulosta ja näköstä!:)

    Btw, millaset asetukset sun blogissa on, kun tää sun taustakuva pysyy paikallaan sivua alaspäin selatessa? Laitoin just oman kuvan taustalle ja se peittää vaan pätkän taustaa ja tulee vaan yksvärinen tausta, kun kelaa alaspäin.

    VastaaPoista