sunnuntai 16. tammikuuta 2011

20 hour takeoff

20 tunnin aikana voi tapahtua vielä yhtä sun toista. 20 tunnin päästä kuitenkin on se hetki kun lähdetään suorittamaan ensimmäistä etappia lentomatkasta Kanadaan ja jokainen hetki vaatii oman panoksensa. Pitäisi tässä vielä tarkistaa, jännittää, syödä, juoda, rakastaa, rukoilla, herätä, liikkua, puhua, soittaa, muistella, kannustaa, vaihtaa, harjoitella, valmistautua, kiittää kirjoittaa, vedättää, huijata ja anastaa. Paljon mahtuu vajaaseen vuorokauteen tekemistä ja tavoiteltavaa. Rinkka pullottaa vaatteista ja rakas äitikin vielä eilen soitteli että tarvitsenko lisää vaatetta kaupasta. En tarvinnut. Kiva kun pidetään huolta :) Harmi sinänsä ettei luistimet oikein mahtuneet kuvioihin, mutta eiköhän sellaiset paikan päältäkin löydy.

Lento lähtee Helsinki-Vantaalta 14.00 Suomen aikaa. Ensimmäinen vaihto on Amsterdam-Schipol -nimisellä lentokentällä. Transferiin ja uuden portin löytämiseen on aikaa yhteensä 1h50min. KLM MD-11 nouseekin sitten kohti Vancouveria 17.30 Hollandaisen aikaa. 10 tuntia myöhemmin, eli 18.30 Vancouveraikaa ollaan perillä. Mikan relatiivit tulee meidät kentältä noutamaan ja majoittaa meidät tiluksilleen.

Ensimmäinen viikko menee varmaan hoiperellessa kuin vastasyntyneellä vasalla ensimmäiset sekunnit. Onneksi meillä on tukena rautaisen  kokemuksen omaava Pastori Jukka ja monet muut vielä tuntemattomat suuruudet aina Abraham Lincolnia ja Sami Saloa myöden. Seuraava update tulee kun päästään johonkin missä on hetki aikaa, jaksamista ja internetyhteys. Melkein voisi luvata ensimmäisen kuvankin jo siinä vaiheessa.


Kujis kuittaa viimeistä kertaa Suomesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti