lauantai 22. tammikuuta 2011

Downtown douchebag

20.1.2011

Oltiin sitten Downtownissa päivä. Vettä tuli ihan muutenkin kun omiin tarpeisiin, mutta se ei menoa juuri haitannut. Olihan tuo paikka täynnä shoppailumestoja mutta ehkä kaupast kuten gucci, guess, roots, lacoste, zara yms yms ei ole tehty meille. Niiden ohi siis käveltiin mennen tullen. Käytiin aterioimassa mexikolaisessa ja ruoka oli melko mitäänsanomatonta. Davie streetillä oli kundeja pukeutunut hoitsuiksi sun muuta, Mikan melkein menetin sinne. Paljon täällä edelleen tuhotaan ja rakennetaan samaan aikaan, osuttiin sopivasti yhdelle pilvenpiirtäjärakennelmallekin.
Poikettiin Pieksämäellä
Jtn Downtownin skyscrapereitä
Hieno kirkko ulkoa ja sisältä
Ai tuu äääää..
Mika kujeilee sateenkaarikadulla
Under construction
Olympiatuli mallia Talvi 2010

Sää ei hyväillyt meidän sightseeingiä toivotulla tavalla ja siksi Seabus-ajelukin oli lähinnä kellumista sumussa. Seabus vei meidät downtownkierroksen jälkeen takaisin North Vancouverin rannoille. Oli jännää seurata aidon narkkarin touhuja kun ei ollut saanut annostaan. Se hermostuneisuuden määrä oli aivan käsittämätön. Olisin tahtonut kaveria seurata samalla videokuvaa ottaen, mutta se tuskin olisi ollut moraalisesti, eettisesti tai what ever oikein. Starbucksin sumppien jälkeen Brendan nouti yksinäiset koiranpennut pois värjöttelemästä. Käytiin kotimatkalla hankkimassa vähän lätkävarustetta.

Pro Hockey
Joko arvaatte mitä paikallinen vastaa?


Illalla tsiigattiin vielä telkkarista Canuksin ottelu Sharksia vastaan. Niemi oli parempi ja kuin Luongo ja rankkareiden jälkeen Sharks vei siis voiton. Skypet päälle ja nukkumaan vissiin jossain välllä 23-24.

21.1.2011

Tämä päivä lähti sitten käyntiin ensimmäistä kertaa kellon soittoon heräten. Tästä voidaan päätellä, että oikeasta rytmistä ollaan saamassa kiinni. Brendan heitti kundit kirkolle kaatosateessa ja saatiinkin heti hommaa. Fyysisen siivousjärjestelylogistiikkakodinhoito-osuuden jälkeen pureuduimme päähommaamme, eli pyhäkoulun pitoon sunnuntaina. Vanhoina kettuina hihoista löytyi sellaiset pihlajanmarjat, että olis kanslerikin ihmeissään. noin 4 tunnin suunnittelun ja valmistelun jälkeen alkoi olla melko valmista. Kirkolla oli samaan aikaan menossa hautajaiset ja saatiin sitten leipää siitä hyvästä että oltiin hiljaa, pois tieltäja tehtiin työmme.

Kivis raataa


Tänään voi olla että lähdetään vielä luistelemaan jos Luoja suo. We'll see. Tina tekee aivan jäätävän herkullisia ruokia ja voi olla että kuolen johonkin suklaan yliannostukseen kun nuo sen suklaakeksit on jotakuinkin phenomenal. Huomenna olis sitten matka kohti Kelwonaa ja Jumalanpalvelusta siellä. Tiet joko on tukossa tms. lumen takia tai sitten ne ei oo. Se ei oo aina niin selvää ja niin justiinsa, mutta it's okay. Katsotaan miten huomenna käy.

Roger!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti