tiistai 15. helmikuuta 2011

Mwen isit la, mwen toujou isit la!

@ Delany's feat. hot chocolate - Parasta kaakaota mitä olen kuunaan juonut..

Keskiviikkona 9.2.2011 se sitten tapahtui. Tapeltiin tiemme Main Streetin narkkareiden läpi Vancouver Canucksin kotihallin, eli Rogers Arenan porteille. Trokarit olivat ympäriinsä kauppaamassa surkeita istumapaikkojaan hävettävään hintaan. Noin parin tunnin odottelun jälkeen ovet aukenivat ja päästiin sisään. Korkeimmilla paikoilla sijaitsevat istuimet olivat ainakin meikäläisen yllätykseksi matalammalla kuin esimerkiksi Turkuhallissa. Turkulaisten arkkitehtuuri nyt on muutenkin kyseenalaista..Mutta peli alkoi heti alkulämmittelyn ja kovien paikallisten pelaajien sankariasemaan nostamisesta johtuvan hypetyksen jälkeen. Neljän pihkaniskametsurin välissä istuessa oli hieman epävarma olo, mutta kun saatiin jutut alulleen ja sain kerrottua - aiheuttamatta itselleni suurempia ruumiin vammoja - että olen Suomesta, oli loppupeli ihan mukavaa seurattavaa. Sain ihan luvan kanssa jopa kannustaa Duckseja ja suomalaispelaajia. Väliajalla imettiin hodarit feissiin ja peli jatkui. Teemu sai kaksi syöttöpistettä ja toisen pisteen tullessa meikäläisen oikealta puolelta kuului allekirjoittaneessa pientä hihittelyn vikaa aiheuttanut lause: "Cut his head off!" Teemun taidot vanhana miehenä eivät taida kaikkia miellyttää. Ankat voitti 4-3 ja pelin jälkeen lähdettiin kyttäämään Ducksin bussille jos saataisiin nimmaria ja yhteiskuvaa suomalaisilta. Tapaamisen Teemun kanssa erotti 20 metriä ja lasiovi. Pettymyksestä katkerina painuimme bussilla pimeän kaupungin läpi untenmaille. Peter Forsbergin päätti lopettaa uransa kahden NHL-pelin jälkeen _vain_ 37 vuotiaana..

Pregame
Rogers
Veljekset
Teemun faneja - kysyivät meiltä onko kirjoitettu oikein

Loppuviikko meni sitten hommissa ja kaupungilla. Saatiin aikaiseksi rahanväärennyspaja ja muutama oppitunti. Pyhäkoulua oli mielenkiintoista pitää yhdelle kaksivuotiaalle ja kahdelle 10-vuotiaalle, löydä nyt siinä sitten yhteinen sävel.

Chydenius kurkkii siellä sitten..

Lauantaina käytiin Jannen kera katsastamassa kun olympiatuli sytytettiin olympialaisten vuosipäivän kunniaksi. Porukkaa kaduilla riitti ja aikamme kieriskeltyämme suuntasimme Cactus Club Caféseen syömään ja katsomaan kun Calgary hävisi Canucksille. Vanhakin oppi uusia luistelutaitoja kun aikansa hinkkasi, on se hianoo touhua. Silti pitää tulla aina joku 90-vuotias Kanadalainen patu pätemään viereen kuinka hyvin tämä itse luistelee..That's right!

The Olympic Cauldron
Vanhan äijän koristelema houkutin
Olympiaukkeli
Kyllä täällä vuokralaisista huolta pidetään

Saatiin varmistettua jopa päivämäärät koska lähdetään viemään jo kertaalleen öljyäkin sylkenyt armas automme ulkomaille. Usaan tutustuminen alkaa pienellä taktisella tunnustelulla vihollisen puolella Seattlen kaupungissa parin viikon päästä. Peiteoperaation jälkeinen täsmäisku San Franciscoon on suunnitteilla maaliskuun lopulla.

CIAO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti